Menu

Street view (Appartement)

Onze street view appartementen zijn ideaal voor groepsreizen en/ of reizen in gezinsverband.
Onze appartementen zijn dusdanig ingericht dat zij het thuisgevoel oproepen bij onze gasten. Elke appartement heeft een ruime woonkamer, een kitchenette Type 3: 2x 2 pers. Bed, douche (warm/koud water), toilet, airco, TV (lokale stations en NETFLIX) klerenkast met hangers, commode, strijkfaciliteiten, Wi-Fi, telefoon, thee- en koffie faciliteiten, koelkast

Het Caribo Beach Resort biedt tal van overnachtingsmogelijkheden van zeer luxueus tot het outdoor kamperen in de hangmat te midden van de natuur. Caribo Beach Resort beschikt over 20 comfort hotelkamers voorzien van alle gemakken en luxe als ook een appartementencomplex met 10 zeer ruime units voor zowel kleine als grote groepen, ideaal voor groepsreizen.

Een grote geheel overdekte evenementenhal met een vloeroppervlakte van bijkans 1000 m2 staat garant als decor voor tal van leuke activiteiten zoals dansavonden, podia kunsten, speciale thema-avonden of kan ook worden gehuurd voor het huisvesten van shows, bruiloften en private party’s.

Occupied