Menu

Boek nu!

*Kinderen 0-5 jaar mogen gratis, 6-18 jaar betalen $10 extra maximaal 2 per kamer.

Zoeken

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Searching...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Loading summary...

 

You will pay for your stay at a later stage. The total price is  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Processing...

Please double check your reservation details before clicking on "Book now". Je krijgt direct een bevestiging per email en de reservering zal binnen 72 uur bevestigd worden.

 

Het Caribo Beach Resort biedt tal van overnachtingsmogelijkheden van zeer luxueus tot het outdoor kamperen in de hangmat te midden van de natuur.

Caribo Beach Resort beschikt over 20 comfort hotelkamers voorzien van alle gemakken en luxe als ook een appartementencomplex met 10 zeer ruime units voor zowel kleine als grote groepen, ideaal voor groepsreizen.

Een grote geheel overdekte evenementenhal met een vloeroppervlakte van bijkans 1000 m2 staat garant als decor voor tal van leuke activiteiten zoals dansavonden, podia kunsten, speciale thema-avonden of kan ook worden gehuurd voor het huisvesten van shows, bruiloften en private party’s.

COMFORT-kamers

Al onze comfort kamers zijn voorzien van airconditioning, digitale TV [ lokale kanalen en Netflix beschikbaar ] een ruime 2-persoonsbed, magnetron, koelkast, eigen bad [warm/koud water] en toilet, werkbureau met stoel, fauteuilingebouwde klerenkast, en is elke comfortkamer voorzien van een eigen terras [begane grond] of balkon [op de 1e verdieping]

Appartementen

Onze appartementen zijn zeer ideaal voor groepsreizen en afhankelijk van de grootte van de groep of gezin kunnen vanaf 2 personen tot 8 personen zeer comfortabel worden geaccommodeerd in onze appartementen. Onze appartementen hebben standaard een woonkamer en kitchenette naast de overige voorzieningen zoals airco, koelkast, eigen bad en toilet, magnetron, klerenkast, ruime 2 -persoonsbedden en comfortabel zitmeubilair.